Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Σεμινάριο: Αποτελεσματικές προσλήψεις σε περίοδο κρίσης



Η Business Coaching Lab, σε συνεργασία με την AMT Consultants, την Coaching Leaders και την Powerful Solutions, σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα: "Αποτελεσματκές προσλήψεις σε περίοδο κρίσης" που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Metropolitan την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016.


Εισηγητής: Marten Runow
Ο Marten Runow είναι ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Performia International καθώς και ιδιοκτήτης πολλών άλλων διεθνών εταιρειών προσλήψεων, οι οποίες έχουν συνολικά αξιολογήσει περισσότερους από 750.000 υποψηφίους για 15.000 επιχειρήσεις τα τελευταία 30 χρόνια. Η online διαδικασία πρόσληψης της Performia, εφαρμόζεται σε περισσότερες από 30 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 39 γλώσσες. Είναι επίσης διάσημος διεθνής εκπαιδευτής και εισηγητής σεμιναρίων. 

Απευθύνεται σε:
Ιδιοκτήτες  επιχειρήσεων, HR Managers και σε οποιοδήποτε στέλεχος εμπλέκεται  στη διαδικασία εύρεσης υποψηφίων, πρόσληψης και αξιολόγησης προσωπικού.

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν:

  1. Πώς να προσελκύσετε ικανούς υποψηφίους μέσω στοχευμένων αγγελιών. 
  2. Πώς θα ξεχωρίσετε τον κατάλληλο υποψήφιο για να του αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην πρώτη συνέντευξη. 
  3. Ποιες είναι οι πιο σημαντικές ενδείξεις που δεν πρέπει να παραβλέψετε στη διαδικασία της πρόσληψης για να αντιληφθείτε με σιγουριά ότι έχετε απέναντί σας τον κατάλληλο υποψήφιο. 
  4. Πώς να προσφέρετε μία θέση εργασίας και τα κατάλληλα κίνητρα σε έναν υποψήφιο ώστε να παραμείνει στην επιχείρησή σας και να μη φύγει εύκολα. 
  5. Πώς θα κατανοήσετε τα πιο σημαντικά σημεία της προσωπικότητας του υποψηφίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 
  6. Ποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε γρήγορα αν ο υποψήφιος θα είναι παραγωγικός στη δουλειά του; 
  7. Πώς μπορείτε να αξιολογήσετε τα κίνητρα του υποψηφίου γρήγορα και με ακρίβεια; 
  8. Πώς να διακρίνετε τους καλύτερους υποψηφίους ανάμεσα σε πολλά βιογραφικά. 
  9. Ποιοι είναι οι τρόποι για να ελέγξετε με επιτυχία τις συστάσεις από προηγούμενες θέσεις εργασίας που σας παρουσιάζουν οι υποψήφιοι; 
  10. Ποια είναι τα βήματα για να ξεκινήσετε με επιτυχία έναν νεοπροσληφθέντα στην καινούργια του θέση εργασίας;

Στόχοι του σεμιναρίου:
  •  Να γνωρίζετε τον τρόπο για να προσελκύετε τον κατάλληλο υποψήφιο για την κατάλληλη θέση της επιχείρησής σας.
  • Να αντιλαμβάνεστε γρήγορα και με σιγουριά τα αρνητικά σημεία σε ένα βιογραφικό και σε αυτά που σας παρουσιάζει ένας υποψήφιος.
  • Να αυξήσετε τη βεβαιότητά σας στην επιλογή προσωπικού, γνωρίζοντας ποια είναι τα σωστά βήματα στη διαδικασίας της πρόσληψης.
  • Να μειώσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στη διαδικασία επιλογής προσωπικού και να μην αμφιταλαντεύεστε πριν πάρετε την τελική απόφαση για έναν υποψήφιο.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Early booking μέχρι την Τετάρτη 30.11.2016 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου