Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Σεμινάριο Αποτελεσματικών Προσλήψεων: No Fail Hiring

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ…Και να αποφύγετε τις δυσάρεστες συνέπειες μιας λάθος πρόσληψης.

Η Business Coaching Lab σας προσκαλεί σε ενα μοναδικό workshop την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, με εισηγητή τον Patrick Valtin στο οποίο θα μάθετε πώς να προσελκύσετε και να επιλέξετε τους κορυφαίους παίκτες για την ομάδα σας!



Ένα μοναδικό workshop, για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη που επιζητούν την επέκταση!

ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ο πόλεμος για εύρεση ταλέντων βρίσκεται σε έξαρση και το παρόν οικονομικό περιβάλλον κάνει την προσέλκυση και επιλογή κατάλληλου προσωπικού πιο δύσκολη από ποτέ. Επομένως, καλά θα κάνετε να «αρπάξετε» τους καλύτερους παίκτες που αναζητούν δουλειά, πριν το κάνει ο ανταγωνισμός. Αλλά κάντε σίγουρο ότι η αναζήτησή σας αυτή δε θα γίνει ο χειρότερός σας εφιάλτης...

Το 44% των ατόμων που κάνουν αίτηση για κάποια θέση εργασίας λένε ψέματα σχετικά με το εργασιακό ιστορικό τους, το 41% λέει ψέματα για το επίπεδο εκπαίδευσής του και το 23% πλαστογραφεί πιστοποιητικά ή επαγγελματικές άδειες.

Εισηγητής: Patrick Valtin
Ο Patrick Valtin είναι διεθνούς φήμης σύμβουλος και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων και στην αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 75.000 άτομα σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει επιβλέψει την αξιολόγηση 20.000 υποψηφίων για 4.000 πελάτες.
 
ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ WORKSHOP:


1. Πώς τα επερχόμενα χρόνια θα επηρεάσουν το ταλέντο, την παρακίνηση και την αφοσίωση των υποψηφίων.
2. Ποιες είναι οι δεξιότητες που απαιτούνται και πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν οι υποψήφιοι τις κατέχουν ή όχι.
3. Πώς να αποφύγετε μια «προβληματική» πρόσληψη και πιθανά νομικά προβλήματα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν την επιχείρησή σας.
4. Πώς να διεξάγετε με επιτυχία συνεντεύξεις οι οποίες θα σας επιτρέψουν να προβλέψετε με ακρίβεια «ποιος σας κάνει και ποιος όχι».
5. Πώς να διασφαλίσετε ότι το άτομο που επιλέξατε θα τα καταφέρει…ακόμα και μετά τον «μήνα του μέλιτος».
6. Πώς να ξεπεράσετε 10.000 ανταγωνιστές στο "κυνήγι" ταλέντων.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ WORKSHOP

1. Να σας παρέχει μια αποτελεσματική και αποδεδειγμένη διαδικασία πρόσληψης η οποία θα σας προστατεύσει από ανέντιμους ή μη παραγωγικούς υποψήφιους.
2. Να σας εκπαιδεύσει πάνω σε μια 100% ακριβή διαδικασία πρόσληψης και συνέντευξης η οποία θα σας διασφαλίσει να ξεχωρίζετε τους υποψηφίους που μπορούνα να πετύχουν πραγματικά αποτελέσματα, από αυτούς που θα σας  δημιουργήσουν προβλήματα.
3. Να διασφαλίσει ότι θα δημιουργήσετε μια ομάδα από παραγωγικούς και αφοσιωμένους εργαζομένους οι οποίοι θα μοιράζονται με εσάς το πάθος σας για απόδοση, κερδοφορία και επίτευξη στόχων.
4. Να σας παρέχει τα δεδομένα που χρειάζεστε προκειμένου να μπορείτε να επιλέγετε τα πλέον κατάλληλα άτομα και να αποφύγετε οποιαδήποτε νομικά ή άλλα έξοδα που μπορεί να σχετίζονται με μια λανθασμένη ή αμελή πρόσληψη.


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ: http://bit.ly/1WSFbSQ

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.


Business Coaching Lab
Ζησιμοπούλου 68 Π. Φάληρο 17564

t: (+30) 211 0119586
m: (+30) 6945 381141
e: info@businesscoachinglab.gr
w: www.businesscoachinglab.gr
b: blog.businesscoachinglab.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου